Hvordan foregår det?

Forløbet er videobaseret. Det består af 2 videoworkshops a 90 minutter for hele teamet plus 3 korte videoer for teamlederen. Her klædes teamlederen på til at gennemføre teamsessionerne og støtte teamet i læringen.

3 gode grunde til at vælge et videoforløb

 • Mindre tidsforbrug

  Teamet bruger kun 2 x 90 minutter, som kan lægges præcis, når der er tid. Der skal ikke koordineres med eksterne konsulenter, da lederen selv faciliterer forløbet.

 • Lavere pris

  Det videobaserede forløb er cirka 75 % billigere end lignende fysiske forløb. Og udbyttet er stadig fremragende. Se nedenfor, hvad andre kunder siger.

 • Mindre lokationsafhængig

  Videoformatet og de to sprog (videoerne findes på både dansk og engelsk) gør forløbet nemt at bruge i globale organisationer, hvor alle ikke sidder samme sted.

Hvem bruger det allerede?

Novozymes logo
Copenhagen Business School logo

Så godt er det (ifølge kunderne)

“Det, vi lærte, var at få et fælles sprog omkring psykologisk tryghed. Jeg synes, at det gav os en meget god forståelse af, hvad det egentlig betyder. Inden vi begyndte troede vi, at vi havde et meget trygt miljø, men vi lærte også meget nyt. Det er en meget lille indsats med et stort udbytte, især for den overordnede forståelse og fælles sprog i teamet.”

Lars - Senior Department Manager, Novozymes

“Jeg blev glædeligt overrasket over, hvor nemt det var at facilitere sessionerne om psykologisk tryghed gennem platformen. Videoerne var tydelige og krævede minimal forberedelse. Det føltes som om oplægsholderne var kommet på besøg hos os til en session hvor de introducerede os til psykologisk tryghed på en enkel og underholdende måde. Mødet var engagerende og indeholdt forskellige øvelser, som var med til at skabe et stærkere bånd mellem teammedlemmerne. Det er stærkt at opleve, hvad der kan opnås på så kort tid. Hvis en teamleder er seriøs omkring at udvikle sit team, vil jeg varmt anbefale dette produkt.”

Monika - Scrum master, Ørsted

“Forløbet har givet mig og vores team et sprog for og en øget opmærksomhed på, hvad psykologisk tryghed er og hvordan vi kan se det og agere på det i hverdagen. Og det gjort på en enkelt, effektfuld og nyskabende måde gennem et par workshops kombineret med jeres tilstedeværelse gennem optagede videoer. På flere måder er vores øjne blevet åbnet”

Anders Møller Risgaard Sørensen - Head of Projects & Implementation, Danske Bank

“Materialet er rart at kigge på, og det er trygt og nemt at følge videoen. Folk var meget positivt stemte. Det har helt klart sat nogle tanker i gang hos alle. Vi havde teammøde i går, og bare sådan noget som at rammesætte ens punkt har vi fået en ny opmærksomhed på.”

Maibritt Henning Bajric - Udviklingskonsulent, Røde Kors Danmark

Stor effekt på kort tid

Bliv dygtigere til at lære af hinanden, tale om de svære ting og træffe bedre beslutninger.

Teamforløbet giver jer meget af den fleksibilitet, som I kender fra e-learning, men er samtidig meget effektivt. Gennem de samtaler, som I har undervejs i hver session, får I udviklet et fælles sprog til at tale om psykologisk tryghed, hvilket styrker både læringen, samtalerne, samarbejdet og beslutningerne i teamet.

Kursets indhold

  1. Oversigt over videoforløbet

  2. Din rolle som leder

  1. Ledervideo #1 og facilitatorguide

  2. Velkomstvideo til teamet

   GRATIS FORHÅNDSVISNING
  1. Workbook #1

  2. Video til teamsession #1

  3. Sådan støtter du teamet i perioden frem til teamsession #2

  4. Ledervideo #2

  1. Ledervideo #3 og facilitatorguide

  1. Workbook #2

  2. Video til teamsession #2

  1. Fortsæt det gode arbejde

Om kurset

 • 2 teamsessioner a 90 min. med øvelser
 • 1 video og 1 facilitatorguide til hver teamsession, der klæder lederen på
 • 1 workbook til hver teamsession

Pris

Ca. 75% billigere end lignende fysiske forløb. Og udbyttet er stadig fremragende.

Stor organisation? Mange teams? Så kontakt os

Er I en stor organisation med mange teams, har I mulighed for at få en mængderabat, ligesom vi gerne hjælper jer med at integrere forløbet til jeres egen læringssoftware eller onlineplatform.

”Psykologisk tryghed som et videokursus? Ej, helt ærligt!”

Vi var selv usikre på, om metoden ville virke, indtil vi fik vi testet den. Feedbacken fra brugerne overbeviste os. Her er, hvad de sagde:

 • Det er simpelt at komme i gang med og kræver minimal forberedelse.

 • Undervisningen virker nærværende på trods af det digitale format.

 • Teams åbner op for nogle vigtige snakke, som de ellers ikke ville have taget.

 • Det digitale format gør det lettere at udbrede kendskab om begrebet til samarbejdspartnere i organisationen.

 • Ledere oplever at få ny og større indsigt i, hvordan teammedlemmerne egentlig har det.

Dine undervisere

Danni Liljekrans

Partner @ Feedwork

Danni er egentlig uddannet civilingeniør i robotteknologi, men har siden 2014 beskæftiget sig med at udvikle ledere og teams. Det har blandt andet ført ham forbi en master i Ledelse og Organisationspsykologi fra Aalborg Universitet. Karismatisk og lynskarp er nogle af de ord, som kunderne plejer at beskrive Danni med. Han er god til at udfordre og en dragende historiefortæller, som kan inspirere og motivere de fleste.

Morten Melby

Partner @ Feedwork

Når du møder Morten første gang, vil du hurtigt opdage, at du står over for et meget imødekommende og nysgerrigt menneske. Her er en mand, der virkelig lytter til det, du siger. Du vil nok også opleve, at han er velartikuleret, kompetent og saglig, når han selv taler, og at han ikke er bange for at sige, hvad han mener. Hvis du skulle møde Morten på gaden og ikke har lyst til at tale arbejde, kan du altid få ham til at snakke om cykling, sport, madlavning og alt, hvad der rør sig på internettet.

Hvordan er det at samarbejde med Feedwork?

Lotte, HR Development Consultant fra Copenhagen Business School siger:

"Både samarbejde og leverancer vedr. psykologisk tryghed fra Feedwork har været virkelig gode. CBS har både fået live webinarer, sammenklippede webinarer til onboarding og et digitalt teamforløb skræddersyet til os. Fra starten har vi haft en super let og jovial kommunikation, og jeg havde en oplevelse af løbende at blive forstået og mødt i mine og organisationens behov. Jeg har også fået super god sparring og gode idéer til, hvordan leverancerne kunne udvikles til gavn for medarbejdere og ledere, så der er en sammenhæng ift. vores målsætning. Alle konsulenter vender hurtigt tilbage og leverancerne er kommet til tiden. Der har været stor tilslutning til de afholdte webinarer, og der er kommet gode tilbagemeldinger fra ledere og medarbejdere ift. det digitale teamforløb. Herudover har det inspireret til tiltag for vores studerende. Jeg forventer, at vi får flere samarbejdsflader i fremtiden og dem glæder jeg mig til."

FAQ

Spørgsmål og svar

 • Hvor meget tid kræver forløbet for leder og team?

  Teamet skal deltage i de 2 teamsessioner a 90 minutters varighed, altså i alt 180 minutter. Derudover tager lederen/facilitatorens forberedelse i alt cirka 60 minutter.

 • Hvilke sprog findes forløbet på?

  Dansk og engelsk.

 • Hvor længe har vi adgang til materialet?

  1 år fra købsdatoen.

 • Kan sessionerne afholdes virtuelt for teams, som ikke sidder fysisk sammen?

  Ja.

 • Kan vi betale via faktura?

  Ja. Skriv til os på [email protected] med jeres faktureringsinfo.

 • Hvilken størrelse teams kan forløbet køres med?

  Forløbet er blevet testet i teams fra 2 til 25 medarbejdere og fungerer perfekt i teams af den størrelse. I facilitatorguiden sætter vi ord på, hvordan I faciliterer for store og små teams.

 • Hvordan bruges forløbet i større organisationer?

  Hvis I gerne vil gøre forløbet tilgængeligt for mange teams i samme organisation, laver vi en løsning særligt til jer. Prisen bliver her lavere pr. team. Kontakt os på nedenstående for at høre mere.

 • Kan det integreres i vores læringsplatform?

  Ja. Kontakt os på nedenstående for at høre mere.

Psykologisk tryghed = bedre beslutninger, flere idéer og større trivsel

Forløs potentialet i jeres samarbejde